PSG namjerava "opustošiti" Lazio: Trener, dvojica igrača...

Sprema li se veliki posao?

PSG namjerava "opustošiti" Lazio: Trener, dvojica igrača...

Simone Inzaghi radi odličan posao na klupi Lazija već nekoliko godina, a posebno impresivno "Nebeskoplavi" djeluju ove sezone.

Ipak, ljeto bi moglo donijeti i rastanak Inzaghija sa rismkim klubom.

Francuski L'Equipe piše da je sportski direktor PSG-a Leonardo izuzetno impresioniran postignućima Lazija, te da želi "ukrasti" neke od ključnih kompomenti zaslužnih za uspjehe italijanskog kluba.

Navodno je velika želja Leonarda i PSG-a prvenstveno trener Inzaghi, ali bi PSG volio na ljeto u svoje redove dovesti i sjajnog veznjaka Lazija Sergeja Milinković-Savića, te crnogorskog reprezentativca Adama Marušića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da bi čitav posao mogao koštati Parižane preko 100 miliona eura.

Inače, Lazio je jedini italijanski klub koji je redovno osvajao trofeje tokom osmogodišnje dominacije Juventusa u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi