Uznemirena zvijezda PSG-a protiv Tuchela: "Nije progovorio cijelo vrijeme"

Icardiju se ne sviđaju odluke trenera

Uznemirena zvijezda PSG-a protiv Tuchela: "Nije progovorio cijelo vrijeme"

E. Škorić

Skup zvijezda u jednom timu često zna da bude problem.

Upravo to se dešava godinama u Parizu. Bogati vlasnici nemilosrdno troše i dovode velike zvijezde, ali i rizikuju razne afere i svađe, jer ipak, svi ti igrači žele redovno da igraju. A kada imate u napadu Neymara, Mbappea, Cavanija, Icardija... Uvijek morate nekoga žrtvovati.

Trener Thomas Tuchel je u Dortmundu protiv Borussije odlučio da to bude Mauro Icardi, koji je naučio biti vođa (zbog čega je odlučio na kraju da ode iz Intera kada je shvatio da više nije).

Prema nekim objavama iz Francuske, Icardi je bio toliko uznemiren kada je saznao da nije starter u važnoj utakmici Lige prvaka da je bacao stolice na pod, a zatim je prešutio cijeli put nazad iz Dortmunda do Pariza.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardi nije dobio ni minutu u Dortmundu, a PSG je izgubio s 2:1 od Borussije u osmini finala Lige prvaka, pa će imati dosta problema pred revanš na Parku prinčeva.

PSG-a prvo čeka večeras ligaški duel s Bordeauxom i bit će zanimljivo vidjeti šta je Tuchel isplanirao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi