Mislili su da pjesme puštaju preko razglasa, a kada su izašli ispred stadiona ostali su u šoku

Navijači Union Berlina sve oduševili

Mislili su da pjesme puštaju preko razglasa, a kada su izašli ispred stadiona ostali su u šoku

Endin Čaušević

Fudbaleri Union Berlina trenutno igraju na svom terenu protiv Schalkea meč 30. kola Bundeslige.

Meč ovih timova našao se u centru pažnje zbog navijačkih pjesama koje se čuju na stadionu. Poznato je da se svi mečevi Bundeslige igraju pred praznim tribinama, a mnogi su mislili da su iz Union Berlina na razglasu pustili pjesme zbog atmosfere.

Međutim, pokazalo se da to nije tačno jer se na Twitteru pojavilo nekoliko zanimljivih fotografija. Naime, ispred stadiona Union Berlina se okupila grupa navijača koji pjevaju od prve minute.

Policija ih nije mogla otjerati jer čak poštuju i pravila propisane udaljenosti. Mnogi su mislili da su pjesme puštene prego razglasa, ali se ispostavilo da navijači Union Berlina zaista navijaju iako ne mogu vidjeti šta se dešava na terenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovo nije prvi put da su navijači ovog tima u centru pažnje. Naime, na meču protiv Bayerna neki od njih su se penjali na drveća oko stadiona kako bi pratili utakmicu, ali ih je tada policija uspjela rastjerati.

[twitter]https://twitter.com/time4danc3/status/1269643480462172160[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi