"Mislili su da Zvezda u Ligi prvaka neće preći centar u šest utakmica"
Beograđani mogu biti zadovoljni onim što su prikazali. FOTO: EPA

Crvena Zvezda pokazala kvalitete u veoma teškoj grupi

"Mislili su da Zvezda u Ligi prvaka neće preći centar u šest utakmica"

S. Mlaćo

Crvena Zvezda je završila svoj nastup u Ligi prvaka. U veoma teškoj grupi sa Liverpoolom, PSG-om i Napolijem, prvak Srbije je osvojio četiri boda.

Svjesni su u Zvezdi da su i pored posljednjeg mjesta ostvarili veliki uspjeh, a posebno ih raduje što su napunili klupsku kasu.

Generalni direktor Zvezde Gordan Terzić za stručni štab i nogometaše ima samo riječi hvale.

"I kad smo videli 'grupu smrti' rekli su da Zvezda neće preći centar u šest utakmica. Zvezda je opet pokazala koliko je velika. Ne samo da smo prešli centar, nego smo u grupi velikana evropskog fudbala osvojili četiri boda. Postigli smo pet golova i pokazali već protiv Napolija da utakmice na našem stadionu neće nikom biti lake. Utakmica protiv Liverpula je nešto što će se prepričavati decenijama i nešto na čemu će nove generacije navijača Zvezde stasavati", rekao je direktor Zvezde.

Top Komentari

ArminA
Mozemo pricati sta hocemo ,mrziti koliko hocemo ali ne mozemo poreci ovaj uspjeh sto su napravili .Svaka njima cast kako Zvezdi tako i Dinamu Z. ,samo se pitam kad ce nasa koja ekipa proci makar u grupnu fazu pa ne mora preci ni centra ...
17 7
damir bosnjak
jebo vam zvezda mamu u picku..fasisticki klub
13 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti