"Mislim da je vrijeme Lukakua u Engleskoj isteklo"
Lukaku je na korak od prelaska u Inter

Bivši igrač Intera smatra da izjava Belgijanca dovoljno govori

"Mislim da je vrijeme Lukakua u Engleskoj isteklo"

S. Pašalić

Romelu Lukaku je izgubio naklonost trenera Manchester Uniteda Olea Gunnara Solskjaera i čini se da će ovog ljeta napustiti ovaj klub.

Naravno da ima nekoliko klubova koji bi željeli u svoje redove dovesti 26-godišnjeg Belgijanca, ali čini se da će dilema na kraju biti između dva kluba, Intera i PSG-a.

Ipak, najnoviji izvještaji govore da je Lukaku dogovorio uvjete sa Interom, a napadač Manchester Uniteda nikada nije krio želju da zaigra u Seriji A.

Bivši igrač Intera Andy van der Meyde je komentarisao cijeli slučaj oko Lukakua:

"Reći ću ti šta mislim, a ne ono što mi je rekao pred kamerama. Za to vas upućujem na epizodu moje emisije koja će se emitovati za nekoliko sedmica", izjavio je za InterIntNews bivši igrač milanskog kluba.

"Mislim da je njegovo vrijeme u Engleskoj završilo i da može nastaviti u drugoj državi"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S druge strane, poruka Romelua jednoj od vaših (Italijanskih) TV stanica u kojoj je pohvalio Antonija Contea kada je izjavio da je on najbolji trener na svijetu jasno govori"

"Ali kako bi se izbjegli određeni problemi, ovo je samo moje lično mišljenje", dodao je Van der Meyde.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi