"Mislim kako sam sebi najveći kritičar"
EPA

Izjava Dele Allija

"Mislim kako sam sebi najveći kritičar"

E. Ganibegović

Dele Alli će sutra biti statret za Tottenham u utakmici Lige prvaka protiv Apoel Nicosie, jer želi da se vrati u najbolju formu.

Veznjak Pijetlova je propustio prve tri utakmice u grupi zbog suspenzije, ali želi iskoristiti priliku za dodatne minute kako bi se što prije vratio u najbolju formu, u kakvoj je bio u prethodne dvije godine.

"Mislim kako sam sebi najveći kritičar", rekao je Alli na Tottenhamovoj konferenciji.

"Svaki put znam kada ne igram dobro i kada mi ne ide na terenu. Važno je da nastavim s napornim radom i učenjem kako bih se još više poboljšao."

Alli je nedavno proglašen drugim najvrijednim igračem do 21. godine u pet najjačih evropskih liga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Volio bih biti na najvećoj mogućoj razini u svakoj utakmici i na svakom treningu, međutim mislim da to nije moguće."

"Dakle, mislim da je to bila dobra prilika da naučim nešto više o sebi kao igraču i osobi, tako da gledam naprijed i moram uživati u ovome trenutku", dodao je igrač Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi