Mislite da je jednostavno biti selektor Francuske?

Koga staviti u prvih 11?

Mislite da je jednostavno biti selektor Francuske?

E. Škorić

Francuski selektor Didier Deschamps objavio je spisak igrača za naredno okupljanje.

Selektoru Francuske nije bilo jednostavno izabrati igrače na koje će računati, a kada pročitate spisak bit će vam sve jasno.

Trikolori igraju protiv Luksemburga i Španije, a Deschamps će imati veliki problem - koga staviti u napad?! Uz to, treba znati da na spisku nema igrača poput Karima Benzeme, Anthonyja Martiala, Nabila Fekira ili Alexandrea Lacazettea.

I onda mislite da je jednostavno biti selektor Franacuske? Uživajte u spisku, posebnu pažnju obratite na ofanzivni dio tima, gdje Francuska ima nekoliko zvijezda.

Kompletan spisak:

GOLMANI: Hugo Lloris, Benoît Costil, Alphonse Areola

ODBRANA: Layvin Kurzawa, Benjamin Mendy, Laurent Koscielny, Adil Rami, Samuel Umtiti, Presnel Kimpembe, Bacary Sagna, Djibril Sidibe

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

VEZNI RED: Blaise Matuidi, N'Golo Kanté, Adrien Rabiot, Paul Pogba, Dimitri Payet, Corentin Tolisso, Thomas Lemar

NAPAD: Olivier Giroud, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kevin Gameiro, Kylian Mbappe, Florian Thauvin

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi