Misterija oko Salahove povrede će biti danas riješena
Salah bi danas konačno trebao obaviti detaljne ljekarske preglede da se utvrdi da li se radi o težoj povredi ili je samo iz opreza odlučio da izađe s terena u finišu utakmice.

Detaljni pregledi

Misterija oko Salahove povrede će biti danas riješena

E. Čaušević

Reprezentacija Egipta prije nekoliko dana je savladala Svaziland sa 4:1, a ovu utakmicu obilježio je sjajan gol Mohameda Salaha.

Salah je direktno iz kornera zatresao mrežu protivničkog tima čime je oduševio javnost. Ipak, sve to je bilo u sjeni u finišu utakmice kada je Salah morao izaći s terena zbog povrede. Egipćanin se jučer vratio u Liverpool, ali još uvijek niko ne zna o kakvoj povredi se radi.

Igrač Redsa je zbunio navijače čestim objavama na društvenim mrežama nakon utakmice jer uopšte nije spominjao povredu. Ipak, engleski mediji prenose da će ova misterija biti danas riješena jer će Salah obaviti detaljne ljekarske preglede.

Još uvijek se ne zna da li se radi o ozbiljnoj povredi ili je iz igre izašao samo zbog opreznosti. Liverpool za vikend gostuje kod Huddersfielda, a danas će Jurgen Klopp saznati da li će na ovom meču moći računati na najboljeg igrača Premiershipa iz prošle sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi