Novi problemi za Liverpool: Nakon Salaha, povrijedio se i Van Dijk
Van Dijk će sigurno propustiti naredni meč Holandije protiv Belgije, a ostaje da se vidi hoće li biti spreman za ligaški duel sa Huddersfieldom

Propustit će Belgiju

Novi problemi za Liverpool: Nakon Salaha, povrijedio se i Van Dijk

Kako sada stvari stoje, na Anfieldu će dobiti fobiju od reprezentativnih pauza pošto se redovno dešava da se najbolji fudbaleri Liverpoola sa njih vrate s nekom povredom.

Tako je nekoliko dana nakon saznanja da se Mohamed Salah povrijedio igrajući za Egipat, Jurgena Kloppa dočekala vijest da je povrijeđen i Virgil van Dijk.

Zapravo, holandski stoper vuče lakšu povredu rebra još iz duela sa Southamptonom, ali je osjetio jače bolove nakon završetka susreta protiv Njemačke u kojem je bio i strijelac u visokoj pobjedi od 3:0.

Fudbalski savez Holandije već se oglasio službenim saopštenjem za javnost u kojem se navodi da Van Dijk neće igrati protiv Belgije, a ostaje da se vidi hoće li sjajni stoper biti spreman za duel sa Huddersfieldom naredne subote.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Virgil van Dijk je stub Liverpoolove odbrane i ove sezone je nastupio na svim utakmicama Redsa u Premier ligi i Ligi prvaka. Na Anfield je, podsjetimo, stigao u januaru za 78,8 miliona eura što je rekordan transfer nekog defanzivca.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi