Misterija povrede Garetha Balea
Foto: EPA

Velšanin još nije spreman

Misterija povrede Garetha Balea

M. Šljivak

Velški fudbaler Gareth Bale još uvijek nije spreman za povratak na teren.

Zvijezda Real Madrida je već 23 dana van terena i očekivalo se da već počne sa laganim treninzima, ali za sada to nije slučaj i vlada prava misterija oko njegovog odsustva.

Povreda mišića je očigledno mnogo ozbiljnija nego što je prvobitno saopšteno i za sada nije poznato kada će se vratiti na teren.

Njegovi mišići ne reaguju dobro. Postoji konstantan otok koji mu onemogućava da normalno trenira i on će još određeno vrijeme biti van terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je nastavljen njegov veliki užas sa povredama. Od 2013. godine kada je došao iz Tottenhama van terena je gotovo godinu dana zbog različitih povreda i njegovo tijelo je potpuno uništeno.

Trenutna povreda mu je ukupno 13 u dresu Reala, pa je za više od četiri godine u Madridu nastupio u samo 159 utakmica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi