Rashford je Realov 'plan B'
Foto: EPA

Ako ne uspiju dovesti Harryja Kanea

Rashford je Realov 'plan B'

Čelnici Real Madrida u svojim transfer planovima kao 'plan B' imaju Marcusa Rashforda iz Manchester Uniteda.

Predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez spreman je narednog ljeta krenuti na jedan veliki ulov nakon dugo vremena, a prva meta će biti napadač Tottenhama Harry Kane. 

Kane je trenutno jedan od najboljih napadača na svijetu i bit će ga veoma teško dovesti, ali ukoliko to ne uspiju da urade, u Realu će se okrenuti Rashfordu. 

Mladi engleski fudbaler igra sjajno ove sezone u dresu Manchester Uniteda i sasvim je jasno da će u narednim godinama biti jedan od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji. Naravno, kao takav je zapeo za oko Real Madridu, ali nešto će se u cijeloj priči pitati i Manchester Unitedu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, neće ni ovom mladom fudbaleru biti drago što je za Real tek opcija broj dva. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi