Šta je želio poručiti?

Misteriozna poruka Luisa Suareza

6

Komentari (6)

luis_kzu
"Nikada ne zaboravi da si samo tri kreator vlastite sudbine". Hahahaha pa "novinaru" Šljivak, valjda treba da piše: ti a ne tri! Pa ima li da se provjeri tekst, mislim ovo je toliko mali tekst, propisan, naravno! I opet bude greška hahahaha.
vence
To se zove stamparska greska, ista koju si i ti napravio..prepisano, a ne propisano..nisu lijekovi ili zakon ;)
luis_kzu
Hahahaha "štamparka" greška u digitalnom mediju. Ja ne pišem za ovaj "portal", niti primam platu pa se meni može potkrasti greška dok njemu kao "novinaru", ne! Naravno, ukoliko ti je stalo da barem malo izgledaš profesionalno.
IvoAndric44
Mozda odlazi u glumce jer Tu se odlicno snalazi
Hele
ryan.giggs
Da ostaje, sam odlučuje gdje će igrati, odnosno jedino luda Barcelona će mu dati 20 mil evra za godinu dana šutanja lopte.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.