Misteriozni citat iz Don Kihota: Šta želi da kaže Griezmannova supruga?
Foto: EPA

Je li ovo znak da Francuz odlazi?

Misteriozni citat iz Don Kihota: Šta želi da kaže Griezmannova supruga?

M. Šljivak

Antoine Grizemann čovjek je kojeg mjesecima unazad povezuju sa najvećim evropskim klubovima.

Međutim, i pored ponuda Barcelone i Manchester Uniteda on je još uvijek član Atletico Madrida, ali konstantne su priče o odlasku iz ovog tima.

Da sve bude još misterioznije oko njegove budućnosti pobrinula se njegova supurga Erika. Postavila je fotografiju Antoinea sa kćerkom i zanimljivim citatom iz Dona Kihota.

"Nagrada uvijek dođe kada činite dobro djelo".

Navijači madridskog tima odmah su se zapitali o čemu se radi, a dodatnu sumnju u njegov odlazak pobudila je i fotografija sa Instagrama na kojoj Francuz ljubi pehar, a kapiten Gabi mu se zahvalio na svemu i poručio mu da će uvijek biti u njegovom timu.

Da li to znači da je dogovor sa Barcom postignut i da Griezmann napušta Atletico, vidjećemo u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi