Torres: Vezan sam za ovaj klub i sigurno ću se vratiti

El Nino na oproštaju poručio

Torres: Vezan sam za ovaj klub i sigurno ću se vratiti

Legendarni španski napadač Fernando Torres sinoć je odigrao svoju posljednju utakmicu za Atletico Madrid, za koji je ukupno upisao 404 nastupa u karijeri.

Torres se od svojih navijača oprostio na najbolji mogući način - sa dva gola protiv Eibara (2:2), ali i dirljivim govorom po završetku utakmice.

"Najteže mi pada što više nikada neću nositi ovaj dres. Znam da se ovdje više neću vraćati kao igrač, ali pošto sam izuzetno vezan za Atletico, sigurno ću se jednom vratiti u nekoj drugoj ulozi. Imam ogromnu želju", rekao je Torres, te potom progovorio o budućnosti:

"Želio sam uživati u posljednjim sedmicama u Atleticu i zato nisam previše razmišljao o drugim stvarima, planovima... Nisam još odlučio gdje ću nastaviti karijeru, a sve ću objaviti sljedeće sedmice".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fernando Torres je u karijeri postigao 129 golova za Atletico, a igrao je još za Liverpool, Chelsea i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi