Mitrović doživio povredu, strahuje se jako tešku!

Na meču FA Kupa protiv Birminghama

Mitrović doživio povredu, strahuje se jako tešku!

Midhat Šljivak

Srbijanski napadač iz redova Newcastlea Aleksandar Mitrović doživio je povredu na meču Fa Kupa protiv Birminghama.

Čini se kako je Mitrović doživio zaista tešku povredu. Već nakon 10 minuta igre morao je napustiti igru i to na nosilima i s maskom za kiseonik na licu.

Prvi izvještaju govore da je Mitrović zaradio tešku povredu koljena nakon sudara s golmanom domaćeg tima Adamom Legzdinsom.

Također, pojavile su se i neke informacije i da se radi o lomu noge, no bez obzira šta se desilo, izgledalo je zaista zastrašujuće.

Sjajni napadač je ove sezone igrao dosta dobro u redovima Svraka. Postigao je tri gola u Championshipu, dva u Liga kupu, a govorilo se o njegovom odlasku u Premier ligu ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, kako stvari stoje, umjesto u novi klub, Mitrović će nažalost na dužu pauzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi