Aleksandar Mitrović zamalo postigao gol života

Nije imao sreće

Aleksandar Mitrović zamalo postigao gol života

E. Oštraković

Uprkos tome što su doveli veliki broj pojačanja, Chelsea je večeras na svom terenu prosuo nove bodove, ovaj put protiv Fulhama.

Naime, Chelsea je bio apsolutni favorit na svom terenu protiv Fulhama, posebno nakon prijelaznog roka koji su odradili, ali na kraju je utakmica završena remijem, a bilo je 0:0.

Pokušavali su nogometaši Chelseaja na sve načine da dođu do tri boda na ovoj utakmici, ali na kraju to nisu uspjeli.

Zanimljiva situacija desila se u 69. minuti kada je Aleksandar Mitrović umalo na spavanju uhvatio golmana Chelseaja, Kepu Arrizabalagu.

Naime, Mitrović je krenuo u jednu kontru, ali je vidio da je Kepa daleko od svog gola, te je odlučio okušati svoju sreću.

Šutirao je sa pola terena i umalo je postigao gol života. Ipak, nije imao sreće, te se Kepa na vrijeme vratio i odbranio njegov udarac.

Oglasi

Sigurno, da je ovo ušlo u gol, jako teško bi Chelsea došao i do boda na ovoj utakmici, jer napadači nisu bili nikako raspoloženi.

Fulham je na kraju uspio uzeti bod na Stamford Bridgeu, a navijači domaće ekipe su ponovo kući otišli veoma razočarani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je trenutno na devetoj poziciji sa 30 osvojenih bodova, dok se Fulham nalazi na sjajnom šestom mjestu sa 32 boda.

U narednom kolu Plavcima slijedi novi izazov. Radi se o duelu sa West Hamom koji se svim silama bori za opstanak u Premiershipu.

Top Komentari

Koljicfan
Koga je.e koga on zanima neznam.. Nepisete o dedicu i gazibegovic
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi