Mitrović golom u 90. minuti donio pobjedu Srbiji protiv Paragvaja

Domaći došli do trijumfa

Mitrović golom u 90. minuti donio pobjedu Srbiji protiv Paragvaja

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije večeras je u prijateljskom duelu pobijedila Paragvaj sa 1:0.

Utakmica se igrala u Kruševcu, a Srbija je teškom mukom došla do pobjede i to pogotkom u 90. minuti utakmice. Obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika na meču, ali na kraju su domaći imali više sreće i došli su do pobjede.

Na meču je bilo i dosta varnica, a Paragvaj je meč završio s igračem manje jer je dva žuta, odnosno crveni karton dobio Almiron početkom drugog poluvremena.

Iako se činilo da će meč na kraju završiti bez golova domaći su u 90. minuti došli do pobjede, a gol za konačnih 1:0 postigao je Aleksandar Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi