Tumbaković naknadno pozvao igrača rođenog u BiH
EPA

Već je igrao za Orlove

Tumbaković naknadno pozvao igrača rođenog u BiH

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković naknadno je uputio još jedan poziv.

Neuspjeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo primorao je Tumbakovića da umjesto borbe za bodove isprobava igrače koji do sada nisu baš imali zapaženu ulogu, pa je priliku tako dobio i 28-godišnji defanzivac Milan Rodić.

Rodiću koji je rođen u Drvaru ovo je ujedno i povratak u nacionalni tim, budući da je za vrijeme ere Krstajića pozive dobijao u nekoliko navrata, a on je ujedno i četvrti fudbaler Crvene zvezde na spisku nakon Gobeljića, Pavkova i Milunovića.

Da je poziv stigao Rodiću objavila je i Crvena zvezda na društvenim mrežama.

Ovaj fudbaler inače igra na poziciji lijevog beka kao i Aleksandar Kolarov i Filip Mladenović koji se također nalaze na spisku pred utakmice s Paragvajem i Litvanijom.

Top Komentari

teddy sheringham
Ko?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi