Mitrović: Mogli smo postići još golova
Sa dva gola donio svojoj reprezentaciji važan trijumf protiv Crne Gore

Junak Srbije u Podgorici

Mitrović: Mogli smo postići još golova

Napadač Aleksandar Mitrović bio je junak pobjede Srbije protiv Crne Gore u Podgorici.

Srbija je slavila sa 2:0, a oba gola za Orlove postigao je sjajni napadač Fulhama koji je tako samo potvrdio da se nalazi u velikoj formi.

"Odigrali smo dobro, taktički zrelo i zatvorili smo sve prilaze golu. Držali smo Stevana Jovetića daleko od gola jer smo znali da nam od njega prijeti najveća opasnost. Iskoristil smo šanse koje smo imali, mada smo mogli da postignemo još neki pogodak. Dobar rezutat, dobra igra i zaslužena pobjeda," istakao je Mitrović, te potom najavio meč sa Rumunijom:

"U prvoj utakmici smo pokazali da smo kvalitetnija ekipa od Rumuna, ali smo tada kažnjeni za naše greške. Nadam se da ćemo u nedjelju odigrati kvalitetno kao i u prvom duelu, ali da nećemo praviti te glupe greške. Idemo na pobjedu".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Srbija je ovom pobjedom izbila na prvo mjesto u grupi 4 Lige nacija sa sedam bodova.

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Stas ti postic bravče jedno
5 5
Naser
crna gora jes malena al je brate suverenaaa...doceracemo mi velikosrbe do tora njihovog u kojem zele da budu..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi