13

Komentari (13)

karlhajncbrazzzo
A kako je Kosovo igralo?
Benjamingst
Sutra ako Hrvatska pobjedi Spaniju pisace ovdje vise o Hrvatskoj Modricu nego o nama.
Benjamingst
I onda vi Bosanski Katolici ismijavate drzavu u kojoj ste rodjeni. Eto tvoj nick dovoljno govori o tebi.
Benjamingst
Daj te onda malo opsirnije o Reprezentacij Republike Kosova, Makedonije, Crne Gore I Slovenije...Vise mi pun kur...c Srbije i Hrvatske vise se pise o njima nego o nama.
Rustempasa
MaiSai1316
U prvom kolu lige nacija srpski portali tek prenijeli vijest da je bosna pobijedila(b92 sport)u hrvatskoj niko ni spomeno nije nasu pobjedu a vi da ste mogli jos vecim slovima napisati to ime mitrovic vi bi napisali...sta me briga sta je srbija uradila..al mi smo bosnje mi moramo biti fer mi moramo biti dobri nema veze sto nas drugi jebu.nek smo mi posteni
MirzaBarucic
Jebeš im mamu jarane. Amateri.
Chupy
Nisi upravu jarane. Realno zabole me i za hr i za srb. Hrvati clanak napisali o tome kako je BiH odigrala lose a da je pobijedila.
MaiSai1316
Ma nisi shvatio poentu sta hocu da kazem..svaku najmanju vijest sta se kod njih desava to se kod nas obavezno mora objaviti a mi njima uopce nismo zanimljivi..ok i ne treba da smo im zanimljivi ali zasto onda oni nama trebaju biti zanimljivi.?
Chupy
Pa druze zato i jesmo mi Bosanci i Hercegovci. Mi i jesmo bolji ljudi od njih. To sami priznaju. Ja za vikend u Njemacku isao na nekakvu manifestaciju. I druzim se sa srbijancima. Znas sta kazu? Ovim rijecima bgmi. Nema kaze Bosne nigdje, ni ljudi, ni gostoprimstva ni hrane, nigdjenista kao u Bosni. Kazu, kada predjemo Drinu, osjetis da si dosao medju ljude prave, ljudine. Pa onda komentarisu izmedju sebe, kazu "mi smo obicne karine". Nemamo mi jarane kompleksa, mi smo sit narod.
predator23
u bilo kojem dijelu svijeta onaj manji i neuspješniji više piše o većem i uspješnijiem komšiji nego obrnuto. to je normalno.
Benjamingst
MiaSai moraju radi nasih Bosanskoh Srba I Bosanski Hrvata da nebi ostali bez njihove posjete SS.ba.
Benjamingst
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.