Mitrović obradovao komšije: Biću spreman za Norvešku

Biće spreman za baraž

Mitrović obradovao komšije: Biću spreman za Norvešku

S. Mlaćo

Povreda Aleksandra Mitrovića zabrinula je srbijansku sportsku javnost.

Ipak, Mitrović je u razgovoru za Sportski žurnal kazao da će biti spreman za polufinalni duel baraža Srbije protiv Norveške.

"Ne brinite, sve je u redu. Biću spreman za pun gas protiv Norvežana", kazao je Mitrović.

"Od utorka sam u Beogradu, juče sam odradio prvu terapiju kod Andreja Milutinovića. Odavno se poznajemo i sarađujemo, Andra je moj trener, doktor, fizioterapeut... Čovek od poverenja. Sa njim nema greške! Planirano je da sedam dana boravim u Beogradu, potom sledi oporavak u Londonu. Prema prvim procenama, za tri, najkasnije četiri nedelje, biću u maksimalnom pogonu..", dodao je sjajni napadač Fulhama.

Mitrović je povredu zaradio u duelu protiv Hulla.

Kobni detalj desio se u 80. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi