Mourinho dovodi golgetera iz Srbije u Tottenham?
EPA

Traži zamjenu za Kanea

Mourinho dovodi golgetera iz Srbije u Tottenham?

Jedan od prioriteta Josea Mourinha za januarski prijelazni rok bit će svakako dovođenje novog napadača.

Tottenham je nedavno na duže vrijeme ostao bez svog najboljeg strijelca, igrača i kapitena Harrya Kanea koji je povrijedio zadnju ložu, a njegov povratak na teren se očekuje tek na proljeće.

Spursi će tako biti primorani bez ključnog fudbalera odigrati niz važnih utakmica, a kako trenutno na raspolaganju nemaju niti jednog klasičnog napadača, u engleskim medijima uveliko se špekuliše o tome ko bi mogao stići u sjeverni London.

Nekoliko imena se dovodi u vezu s Tottenhamom, a navodno jedna od Mourinhovih želja je i Aleksandar Mitrović koji sa 18 pogodaka u dresu Fulhama trenutno prvi strijelac Championshipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mitrović je visoki, robusni i efikasni napadač. Upravo ono što Tottenhamu treba", navode mediji na Ostrvu.

Za Mitrovićeve usluge Tottenham je bio zainteresovan i dok je na čelu kluba bio Maurizio Pochettino, a u igri za njegove usluge još su također Everton i West Ham koji su poslali ponude.

Top Komentari

Strucnjak12345
Haskic?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi