Mitrović se pravda: Nisam prgav, niti agresivan!

Navijači Newcastlea stekli pogrešan dojam

Mitrović se pravda: Nisam prgav, niti agresivan!

Napadač Newcastlea Aleksandar Mitrović je poslao poruku navijačima ovog kluba, pravdajući se kako nije onakav kakvim se čini.

Reprezentativac Srbije se od dolaska u Englesku najviše 'proslavio' velikim brojem žutih kartona, te jednim isključenjem, kojeg je zaradio u susretu s Arsenalom.

"Ja sam dobar momak, nisam prgav niti agresivan. Možda su navijači stekli pogrešan dojam, ali ja samo želim da moj tim pobijedi, ne služim nedozvoljenim sredstvima", rekao je Mitrović, pa nastavio:

"Protiv Arsenala sam popustio pred emocijama. Problem je što odmah hoću sve, kada je teren u pitanju. Želim se dokazati, cijena od 18 miliona eura zaista stvara pritisak".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mitrović će se nakon isteka suspenziije danas ponovo naći u ekipi Svraka u duelu sa Chelseajem, gdje će tražiti svoj prvijenac u crno-bijelom dresu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.