Mitrović sjajan, Ourense upisao pobjedu

Potencijalni bh.reprezentativci

Mitrović sjajan, Ourense upisao pobjedu

E. Dindić

U okviru 26.kola Druge lige Španije za košarkaše sastali su se ekipe Araberrija odnevno je član naš mladi reprezentativac Nedim Đedović i ekipa Ourensea za koju igraju potencijalni bh.reprezentativci Nemanja Mitrović i Diego Kapelan.

U jednoj veoma zanimljivoj utakmici slavila je ekipa Ourensea rezultatom 79:73.  Potencijalni bh.reprezentativac Nemanja Mitrović bio je najbolji košarkaš na susretu za 26.minuta postigao je 19 poena, dok je Diego Kapelan za 27.minuta na parketu postigao 7 poena uz 3 skoka i 3 asistencije. 

Za ekipu Arraberija mladi bh.reprezentativac Nedim Đedović na parketu je proveo 19.minuta  a za to vrijeme postigao 7 poena.

U narednom 27.kolu koje je na rasporedu 10.3.2017 godine ekipa Ourensea na svom terenu dočekuje ekipu Barcelone II.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi