Juventus otima Romi Mkhitaryana
Foto: EPA

Armenac ide put Torina?

Juventus otima Romi Mkhitaryana

S. Grebović

Čelnici Stare dame su prethodnih godina znali dovoditi potpuno besplatno igrače kojima ističe ugovor sa klubom i često su znali pogoditi sa njima.

Reprezentativac Armenije ima važeći ugovor sa Romom do kraja ove sezone, nakon čega će postati slobodan fudbaler. 

Iza sebe ima odličnu sezonu s obzirom da je na 26 utakmica postigao 11 golova i tom učinku dodao 10 asistencija, na šta čelnici Juventusa očigledno nisu ostali imuni.

Kako piše Calciomercato, nastavak pregovora između Rome, Mkhitaryana i Raiola se očekuje tokom ove nedelje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznati menadžer ima zahtjev da se ugovor produži do juna 2022. godine, uz fiksnu platu od 3.000.000 eura.

Tako je u poslednjoj deceniji Juventus besplatno doveo Andreu Pirla, Samija Khediru , Aarona Ramseya, Danija Alvesa, Emrea Cana, Lucija, Comana, Rabiota i ostalih.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi