Mkhitaryan: Uvijek mi je bio san da igram za Arsenal

Potpisao za Topnike

Mkhitaryan: Uvijek mi je bio san da igram za Arsenal

E. Čaušević

Armenski fudbaler Henrikh Mkhitaryan napustio je Manchester United i svoju karijeru će nastaviti u Arsenalu, dok je u suprotnom pravcu otišao Alexis Sanchez.

Arsenal i United su nekoliko dana pregovarali oko transfera dvojice fudbalera, a na kraju su uspjeli postići dogovor. Oba kluba su istovremeno objavila svoja nova pojačanja, odnosno da je Alexis novi igrač Uniteda, a Mkhitaryan Arsenala.

Mkhitaryan je prije devet godina dao zanimljiv intervju koji je ovih dana ponovo bio u centru pažnje. Armenac je tada priznao da navija za Arsenal, a nakon što je danas potpisao za Topnike priznao je da su se ostvarili svi njegovi snovi.

"Veoma sam sretan što smo postigli dogovor i što je sve konačno završeno. Presretan sam što sam ovdje. Ovo je ostvarenje mojih snova jer sam uvijek sanjao da igram za Arsenal. Sada sam ovdje i dat ću sve od sebe da s ovim klubom napravim što bolje rezultate", rekao je Mkhitaryan.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi