Mlada Dinamova zvijezda prošla pakao u Puli: "Nisam mogao da dišem"

Bornu Sosu Rrahmani slučajno napucao loptom

Mlada Dinamova zvijezda prošla pakao u Puli: "Nisam mogao da dišem"

Edmir Škorić

Dinamo je u nedjelju u Puli s 4:0 savladao Istru 1961, ali neki igrači hrvatskog prvaka baš i ne vole da se prisjećaju "kobnog dana".

Dinamo je bio uvjerljiv, ali mladi Borna Sosa (20) prošao je pravi pakao i to na zagrijavanju prije početka utakmice.

Mladi nogometaš je ispričao kako je hitno završio u bolnici pred početak meča, pošto ga je slučajno loptom u grljkan pogodio saigrač Amir Rrahmani.

"Rrahmani me nespretno pogodio loptom, nisam bio svjestan što mi se događa. Ostao sam bez zraka, nekako uspio doći do Ademija i - srušio se pored njega. Nisam mogao ni disati, možda čak bio kratko u nesvijesti, pa mi je Ademi počeo izvlačiti jezik", rekao je Sosa za goal.hr, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Nikada se nisam tako osjećao, a nikako nisam mogao doći do zraka. Mislim da nikome u toj situaciji ne bi bilo svejedno, a ni svima oko mene nije bilo svejedno. Ružno je sve skupa izgledalo".

Kazao je da nikada prije nije doživio ništa slično i da se nerado sjeti detalja sa zagrijavanja.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi