Mladi Zmajevi večeras otvaraju kvalifikacije

Rival će biti selekcija Crne Gore

Mladi Zmajevi večeras otvaraju kvalifikacije

S. Mlaćo

Mlada reprezentacija naše zemlje danas će biti na prvom ispitu u kvalifikacijama za EP.

Zmajići će odmjeriti snage sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore, a susret se igra od 18 sati u Podgorici.

U našoj selekciji vlada optimizam.

"Raspolažemo sa malo informacija o protivniku, kao i oni o nama jer se radi o novim generacijama. Oni su u prošlim kvalifikacijama odigrali jedan meč u sličnom sastavu, ali tek pred samu utakmicu ćemo znati koji će igrači istrčati na teren. Nadam se da ćemo u tom međusobnom „nepoznavanju“ mi imati više sreće i da ćemo osvojiti tri boda", kazao je selektor Slobodan Starčević.

"Ovo je prvo okupljanje nove generacije „U-21“ reprezentativaca i mi iz stručnog štaba smo prezadovoljni njihovim odnosom prema obavezama. Svi rade na veoma visokom nivou i ispunjavaju sve ono što smo stavili pred njih. Imali smo malo vremena da bismo sve posložili do kraja, ali vjerujem da smo napravili dobar posao. Ekipa je spremna i ima kvalitet, te očekujemo da kvalifikacije otvorimo pobjedom", kazao je trener u stručnom štabu naše selekcije Haris Alihodžić.

U našoj grupi su još Italija, Švedska, Republika Irska i Luksemburg.

Promo

Top Komentari

PapaBenedikt
Arenasport1
5 0
Ars412
Jel ima prenos na tv??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi