Mlada reprezentacija bez Bešića na Crnu Goru

Ferencvaroš sinoć slavio, Bešić lakše povrijeđen

Mlada reprezentacija bez Bešića na Crnu Goru

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak će u Mostaru odigrati prijateljski susret sa Crnom Gorom, a selektor našeg tima Vlado Jagodić u ovom susretu neće moći računati na Muhameda Bešića.

U derbiju 3. kola mađarskog fudbalskog prvenstva Ferencvaroš našeg Muhameda Bešića sinoć je kao gost savladao Gyor (2:1).

Bešić je ponovo bio sjajan, pružio je fenomenalnu partiju, no nakon susreta je osjetio bol u predjelu butnog mišića, pa je jutros podvrgnut liječničkim pregledima.

Na istim je utvđeno da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, no od osam do deset dana naš mladi reprezentativac će biti podvrgnut terapijama i neće trenirati, tako da neće biti na raspolaganju Jagodiću za duel sa Crnom Gorom.

Iz Ferencvaroša su odmah jutros obavijestili naš savez o Bešićevoj povredi, a nema informacija o tome da li će Jagodić naknadno nekome uputiti poziv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.