Mlade nade i razvoj nogometa u prvom planu: Sjajan potez NS SBK/KSB

U toku je futsal liga cicibana

Mlade nade i razvoj nogometa u prvom planu: Sjajan potez NS SBK/KSB

S. Mlaćo
Teme:

U organizaciji NS SBK/KSB igra se futsal liga cicibana i za sada sve protiče po planu i programu, a najsretniji su mladi nogometaši, te njihovi treneri.

Futsal liga se protekle sedmice igrala kao i prošle u Fojnici.

"U organizaciji NS SBK već drugi vikend igra se Futsal liga za cicibane kao i prošle subote i ove se igralo u Fojnici, a ovaj put naša ekipa je bila domaćin. Svu pomoć oko organizacije su nam pružili naši sportski prijatelji iz FK Fojnica na čelu sa predsjednikom Najimom Softićem
Ovom prilikom im se zahvaljujemo od srca i radujemo druženjima u narednom periodu.
Od prošle godine NS SBK/KSB pažnju želi da usmjeri na mlađe selekcije organizacijom i ove lige su u potpunosti uspjeli. Ovo je zaista projekat vrijedan svake pohvale.
U ligi trenutno učestvuje devet ekipa sa podrucja naseg kantona", istakli su iz NK Bilalovac CPU Kiseljak.

Već za vikend mladi nogometaši stižu u Bugojno, a domaćin će biti NK Sport Prevent.

"S ponosom Vas obavještavamo da ćemo u subotu, 15.02.2020.godine biti domaćini 5. i 6. kola malonogometne lige cicibana (2009/2010) Nogometnog saveza SBK/KSB.
Utakmice će se igrati u Sportskoj dvorani Kulturno sportskog centra Bugojno od 10:00 do 15:00 sati. Pozivamo Vas da podržite našu, trenutno prvoplasiranu ekipu cicibana.
Želimo sretan put svim ekipama učesnicama, kao i komesaru takmičenja.
Također, želimo im dobar provod u Bugojnu", kažu iz bugojanskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi