Humanitarni malonogometni turnir "Suci Humanitarci"

U sklopu turnira organizirat će se i darivanje krvi

Humanitarni malonogometni turnir "Suci Humanitarci"

Teme:

Udruženje/Udruga nogometnih/fudbalskih sudaca i instruktora suđenja HNK/Ž organizator je Četvrtog tradicionalnog malonogometnog turnira sudijskih udruženja NS/FS BiH pod nazivom „Suci humanitarci“.

Turnir će se održati 01.02. 2020. godine u Mostaru u dvije dvorane (Bijeli brijeg i Sjeverni logor). Na turniru će nastupiti predstavnici (suci i instruktori suđenja) svih udruga iz cijele BiH koje će biti podijeljene u dvije skupine sa početkom u 09:00h odvojeno po dvoranama. Svečano otvaranje turnira je zakazano za subotu 01.02.2020 g. 15:45h u dvorani Sjeverni logor u kojoj će uslijediti i završnica odmah nakon otvaranja.

Nakon turnira je zakazana večera u hotelu „Mostar“ te prihod simboličnih uplata od svih sudionika, kojih će ove godine brojati oko 200, donirat će se na dvije adrese: Caritasovu radionicu s invaliditetom: Nazaret,Emanuel i Betlehem i Udruženje roditelja i prijatelja osoba s posebnim potrebama „SUNCE“ Mostar.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da dođu i uveličaju ovu humanitarnu akciju kao i da uživaju u malonogometnim vještinama „ljudi u crnom“.

Ulaz je SLOBODAN.

Također, UNFSIS HNK/Ž organizira dobrovoljno darivanje krvi za sve članove koje će biti zakazano u narednome periodu te o istom će biti blagovremeno obaviješteni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi