Mladen Bartolović više nije trener Cibalije, ali ostaje u klubu

Bivši reprezentativac BiH

Mladen Bartolović više nije trener Cibalije, ali ostaje u klubu

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Bartolović više nije trener Cibalije, saopšteno je iz vinkovačkog kluba.

Ovaj 40-godišnjak je svoje mjesto na klupi Cibalije prepustio Davoru Rupniku koji je, između ostalog, trenirao i Osijek.

Bartolović je Cibaliju preuzeo 27. marta 2017. godine kada je naslijedio Petera Paculta, a klub je vodio na 41 utakmici. Pod njegovim vodstvom je Cibalia izborila opstanak u HNL-u nakon dvomeča sa Goricom.

Mladen Bartolović će ostati u Cibaliji ali imat će drugu ulogu. Bit će glavni skaut, ali i kao koordinator omladinske škole za starije uzraste.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Također, Bartolović će biti stalna podrška prvom sastavu i stvaranju momčadi za sezonu 2018./2019.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi