Mladen Krstajić zvanično imenovan za selektora Srbije

Vodit će Orlove na Svjetskom prvenstvu

Mladen Krstajić zvanično imenovan za selektora Srbije

Fudbalski savez Srbije danas je zvanično imenovao Mladena Krstajića za selektora A reprezentacije.

Kako navodi zvanična stranica FSS-a, prihvaćen je prijedlog Stručnog odbora FSS da se Krstajić imenuje za selektora Srbije, te je također usvojena njegova ostavka na članstvo u Izvršnom odboru FSS.

Mladen Krstajić je bio pomoćnik Slavoljuba Muslina u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i, uprkos tome što se sa Srbijom povezivalo mnogo potencijalnih selektora, na kraju ga je upravo on naslijedio na toj poziciji.

Također, zvanično su potvrđeni i termini prijateljskih utakmica u martu. Srbija će 23. marta u Torinu igrati protiv Maroka, a četiri dana kasnije protiv Nigerije u Londonu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Odluka FSS-a znači da će Mladen Krstajić voditi reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, što će biti velika stvar za aktuelnog predsjednika Radnika iz Bijeljine.

Top Komentari

topalovic
Bravo Mladjo,..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi