Srbija na Svjetskom prvenstvu u novim dresovima

Novi sponzor opreme

Srbija na Svjetskom prvenstvu u novim dresovima

Fudbalska reprezentacija Srbije će ovog ljeta nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, što će joj biti prvo pojavljivanje na Mundijalu nakon 2010. godine.

Srpski mediji javljaju da će u narednih nekoliko dana Fudbalski Savez Srbije potpisati ugovor sa novim sponzorom sportske opreme - Pumom.

Dosadašnji proizvođač sportske opreme bio je Umbro, a sve srpske fudbalske selekcije će u naredne dvije godine oblačiti Puma.

Iako je FSS nakon isteka ugovora sa Umbrom imao još ponuda, na kraju se odlučio odabrati njemačkog proizvođača sportske opreme.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, iz Srbije su prije nekoliko mjeseci najavili da će do početka Svjetskog prvenstva predstaviti i modifikovani logo saveza koji će biti na dresu, ali je priča na tu temu naglo 'utihnula' iz nepoznatih razloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi