Mladen Veselinović: Postigao sam dogovor s klubom, dugovanja će biti isplaćena u ratama

Fudbaler Plavih za SportSport.ba

Mladen Veselinović: Postigao sam dogovor s klubom, dugovanja će biti isplaćena u ratama

M. Šljivak

Mladen Veselinović, fudbaler Željezničara, potvrdio je za SportSport.ba da je pokrenut postupak pred Disciplinskom komisijom zbog neisplaćenih plata.

Finansijska situacija u Željezničaru nije sjajna i to više niko ne krije, a Veselinović je jedan od onih kojima se duguje određena svota novca.

Zbog toga je i pokrenut postupak, no Veselinović tvrdi da ima dogovor s klubom prema kojem će mu dugovanja biti isplaćena u ratama, te da nema razloga za dizanje tenzija.

"Vidite, istina je da je postupak pokrenut, ali isto tako je istina i da sam postigao dogovor s klubom da mi se dugovanja isplate u ratama", rekao nam je Veselinović i dodao:

Mladen  Veselinović
Mladen Veselinović FK Sloga Doboj FK Sloga Doboj Pozicija: MF

Statistika

7 nastupa
4 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je to najkorektnije i da nema potrebe za dizanjem tenzija. Igrač sam Željezničara, dogovor smo postigli i ostat ću član Željezničara. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone opravdati očekivanja, kako čelnih ljudi kluba, tako i navijača".

Veselinović je ove sezone odigrao ukupno 18 utakmica za Plave i ima učinak od gola i asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Jade jadni marš iz Svetinje
6 11
frkt
Kad skontas da sa ovakvom financijskom situacijom imas drugo mjesto na poziciji je fenomenalno, a da imas budzet kao komsije zamisli kakvi bi onda bili ?
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi