Mladen Zeljković se vratio u Srbiju

Želio ga i Olimpik

Mladen Zeljković se vratio u Srbiju

Mladen Zeljković nije dugo tragao za novim angažmanom nakon što je napustio Čelik.

Od Zeljkovića se mnogo očekivalo kada je zimus došao na Bilino polje. Ipak, prijevremeni prekid sezone i ispadanje Čelika u niži rang doprinijeli su tome da epizodu u Zenici završi sa tek tri odigrane utakmice.

Imao je Zeljković mogućnost da ostane u Premijer ligi BiH, jer ga je proteklih dana kontaktirao i Olimpik, međutim na kraju je odlučio da se vrati u Srbiju i potpiše za Napredak iz Kruševca.

Potvrdio je to i Napredak na svojoj zvaničnoj stranici poželjevši Zeljkoviću sreću u novoj sredini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Zeljkovića je ovo povratak u srbijanski fudbal nakon osam godina. U posljednje vrijeme igrao je u Armeniji, Kanadi i najviše u BiH, gdje je, podsjetimo, uz Čelik još oblačio dresove Radnika, Borca i Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi