Mladen Žižović dao nekoliko dana odmora igračima Zrinjskog: "Svima nam je isto"

Trener Plemića za SportSport.ba

Mladen Žižović dao nekoliko dana odmora igračima Zrinjskog: "Svima nam je isto"

E. Čaušević

NSBiH danas je donio odluku da se prekida takmičenje u Premijer ligi za naredne sdvije sedmice.

Zbog pandemije koronavirusa koja vlada u svijetu i u našoj zemlji donesene su mnoge zabrane zbog prevencije širenja ovog virusa. Odlučeno je da se prekinu takmičenja u skoro svim sportovima za naredne dvije sedmice.

NSBiH je danas saopštio da se prekida takmičenje i u Premijer ligi i da se mečevi 23. i 24. kola neće igrati pred praznim tribinama kako je to bilo prvobitno planirano.

Nakon svega za SportSport.ba govorio je trener mostarskog Zrinjskog, Mladen Žižović, koji je poručio da su svi klubovi u istoj situaciji, te je dao nekoliko slobodnih dana svojim igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Situacija je takva kakva je, isto nam je svima. Što se tiče treninga, sutra ćemo održati redovni trening, a onda će igrači dobiti slobodna tri dana do utorka popodne", rekao je Žižović za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Liga se uopšte više neće nastaviti ! Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova . Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi