Žižović je u Slobodu došao sa jasnim ciljem: Zadaća je ostaviti klub u ligi

Debituje protiv bivšeg kluba

Žižović je u Slobodu došao sa jasnim ciljem: Zadaća je ostaviti klub u ligi

S. Mlaćo

U 23. kolu Premijer lige BiH Sloboda je gost Zrinjskog. Zanimljivo je da će Mladen Žižović, novi šef struke Crveno – crnih svoj debi na klupi Slobode imati upravo protiv bivšeg kluba. Žižović je igrao za popularne Plemiće, te je bio njihov šef stručnog štaba.

Uoči ovog velikog izazova za Tuzlake, Žižović je kazao.

"Gostujemo Zrinjskom koji je svezao dva poraza i sigurno nije u dobrom ritmu.Pokušaćemo da iskoristimo to njihovo moranje osvajanjem bodova, da se predstavimo ujednom dobrom svjetlu. Daćemo svoj maksimum u ovom momentu i vidjećemo da li će nam to nešto donijeti. Ne idemo sa bijelom zastavom. Bitno je da su momci prihvatili određene zahtjeve i uslove. Pokazaće najveću moguću energiju koju imaju u ovom momentu i vidjećemo da li ćemo uspjeti da dođemo do, za nas vrlo bitnih bodova ili boda", kazao je Žižović, te dodao.

"Sve što osvojimo protiv ovih prvih šest ekipa biće za nas bonus. Mi imamo jednu jedinu zadaću, a to je da ostavimo Slobodu u ligi.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Zrinjski – Sloboda igra se sutra na stadionu pod Bijelim Brijegom sa početkom od 19:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Biće gusto,biće 0:2.
4 3
Slobodas
Samo jako samo tuzlanski
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi