Sloboda osigurala ostanak, ali i dalje želi pobjede

Žižović: Izvest ćemo najjači sastav protiv Širokog Brijega

9

Komentari (9)

Husrefbeg22
Protiv Sirokog Brijega najjaci sastav Slobode. Cilj je jasan da se zaradi sto vise zutih kartona kako bi Borac docekali sto slabiji i izgubili!
BordoBijeli
Izvedite i protiv Borca
Tuzla_1987
Izvest cemo nemas brige samo Borac se ne mora sikirat jer nisu na polusezoni prodali dva najbolja igraca
BordoBijeli
@Tuzla_1987 Ni mi nismo kupili sudije za ovu polusezonu kao Borac,steta:)Protiv nas ste poginuli,vidjet cu kako cete odigrati protiv Borca.A trebat ce i vama nekad bodovi protiv nas:)
Trt
Koliko si brate jadan sa tim komentarom, igraj fudbal sta places ,ne mozete nikoga pobjediti nadate se necemu
BordoBijeli
@Trt Ma ok sve,ne trazim ja da vi nas pustate narsvni.Ali ako ste poginuli protiv nas,poginite i protiv Borca kuci,ali ko da gledam zadnje kolo nag uzit cete im se samo tako.Jbg Vico obeco teren:)
Tuzla_1987
Sloboda moze samo bolje odigrat ...A ne bi bio prvi put da necete da nam date bodove :)
BordoBijeli
@Tuzla_1987 Daj Boze,ali nesto cisto sumnajm da cete zapinjati protiv Borca:)Mislim nije da necete zapinjati,nego ne smijete.Mi kome god su trebali bodovi dali smo,od Olimpica do Tuzle City do Zrinjskog a vjerovatno ce i zadnje kolo Olimpixu ako nam ne budu trebali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.