Žižović: Izvest ćemo najjači sastav protiv Širokog Brijega

Sloboda osigurala ostanak, ali i dalje želi pobjede

Žižović: Izvest ćemo najjači sastav protiv Širokog Brijega

E. Škorić

Sloboda je osigurala opstanak u Premijer ligi, pa rasterećeno dočekuje Široki Brijeg.

Iako su pitanje ostanka već riješili, a na Koševu osvojili veliki bod protiv Sarajeva, igrači Slobode u nedjelju nemaju namjeru da se štede. Žele novu pobjedu i to protiv ekipe Širokog Brijega koja i dalje ima šanse da se plasira u Evropu.

"Široki igra veoma dobro. Ima nekoliko odličnih mladih igrača. Dobro su vođeni. Mi smo slično kao oni u nekom ambijentu, jer to su dvije ekipe kojima su mnogi stručnjaci predviđali vrlo brzi pad. Predvđali su Širokom da neće dugo trajati što se tiče evropskih ambicija. Mi nemamo prostora za neke kalkulacije, izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom momentu".

"Ne možemo račuanti na golmana Golubovića i golmana Begovića, ostali su spremni", dodao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Borit ćemo se i daćemo svoj maksimum. Takođe bih pozvao sve ljubitelje i navijače Slobode da podrže klub", zaključio je trener Tuzlaka.

Slobodu, koja je osma na tabeli sa 35 bodova, do kraja čekaju dueli sa Širokim na Tušnju, zatim gostovanje Veležu i na kraju će ugostiti Borac u zadnjem kolu ove uzbudljive sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Izvedite i protiv Borca
4 2
Husrefbeg22
Protiv Sirokog Brijega najjaci sastav Slobode. Cilj je jasan da se zaradi sto vise zutih kartona kako bi Borac docekali sto slabiji i izgubili!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi