Žižović potpuno iskren nakon Željezničara: Realno, imali smo sreće

Trener FK Sloboda

Žižović potpuno iskren nakon Željezničara: Realno, imali smo sreće

M. Šljivak

Mladen Žižović je danas protiv Željezničara upisao svoju prvu pobjedu na klupi Slobode.

Tuzlaci su slavili sa 1:0, a nakon meča u razgovoru za SportSport.ba Mladen Žižović je istakao da je ovo ogromna pobjeda za njegov tim.

"Prevelika pobjeda što se tiče nas. Bonos bodovi. Bio bi to i jedan bod, a ne tri. Realno imali smo sreće, ali smo je i zaslužili, jer je Željezničar promašio penal, imali su još dvije prilike. Čekali smo svoju situaciju, dali gol i mirno priveli meč kraju. Momci su odigrali fantastično i sreću smo zaslužili", rekao je Žižović.

Golman Adnan Golubović odbranio je četvrti penal ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odbranio je penal, ali generalno dobro brani. U dobroj je formi, nadam se da će njegova serije još potrajati. Svaka mu čast".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pozitiva
Rijetko normalan čovjek, osporavan od mnogih, ali vrijeme će pokazati da je dobar trener...
6 0
Uber_i
Uvijek iskren i pravi gospodin a naravno i strucnjak a nemogu da ne kazem to isto i za Osima
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi