Osim: Nemam velikih zamjerki za pristup igrača, trudili su se

Željezničar izgubio od Slobode

Osim: Nemam velikih zamjerki za pristup igrača, trudili su se

A. Čaušević

Željezničar nastavlja nizati neuspjehe. U 24. kolu Premijer lige upisan je poraz od Slobode. 

U izjavi za SportSport.ba Amar Osim je kazao da ne zamjerava previše svojim igračima iako je upisan novi poraz.

"Uslovi na Tušnju su takvi da utakmice ne mogu biti laki. Znali samo da je teško razviti igru, znali smo da oni koji postignu prvi gol da će imati priličnu prednost. Mi smo imali nesreću i neznanje da ne budemo ti koji će voditi. Imali smo priliku od kojih ne mogu biti bolje", rekao je Osim.

"Sloboda je postigla gol iz prve prave apcije, do kraja su se borili, 'tukli', 'skakali', 'udarali', ne mislim ništa loše pod tim. Nemam velikih zamjerki za pristup igrača, trudili su se, ispoštovali neke stvari, nismo zabili gol."

Prokomentarisao je i promašeni penal Samira Bekrića.

"Ona situacija kod penala, hajde odbrana prva golmana, ali druga... Ne znam šta se desilo. Dešavaju nam se najnevjerovatnije stvari, a bivamo kažnjeni na najbrutalniji način."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na klupi nije bilo Ivana Lendrića, Anela Šabanadžovića i Sinana Ramovića.

"Povriješeni. Lendrić je prije osam dana izvrnuo nogu, Šabanadžović se povrijedio protiv Tuzla Cityja, članak je opet oštetio, dok je Ramovića na treningu zaboljela zadnja loža i nije mogao", završio je Osim.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Tako je BRKO OČE NACIJE neka ga duvaju ovi sto pisu OSTAVKE.Samo ti guraj svoje PROČEPICE ne mora ove godine moze i 2028 BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO BRKO
22 4
Edward NewGate
Ovaj uvijek jednu te istu pricu prica. Moje misljenje je da Zeljo niti ima igrace niti trenera, niti upravu. Ovo igraca sto ima je umisljeno da su nekakvi fudbaleri, a da jesu ne bi bili u premijer ligi. Jadno je ovo sve za klub renomea kakav je Zeljo. Ali to je samo moje misljenje.
17 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi