Žižović: Naivno smo primili golove

Poraz Zrinjskog

Žižović: Naivno smo primili golove

Edmir Škorić

HŠK Zrinjski je danas u sjajnom meču ipak poražen na svom terenu od Sarajeva s 3:2.

Nakon utakmice, trener Mostaraca Mladen Žižović je rekao:

"Utakmica je bila kvalitetna. Bili smo dominantniji u drugom poluvremenu, mislim da smo naivno primili golove. Veoma mi je teško sad nešto posebno reći. Ne smijemo ovakve golove primati. Danas je sreća otišla na drugu stranu. Moramo nastaviti dalje raditi kako bismo došli do onog što smo zacrtali. Čestitam Sarajevu", rekao je Žižović, dodavši:

"Ne mislim da smo pali. Primili smo dva čudna gola iz odbijanca. Bili smo ravnopravni u nekim situacijama smo bili bolji, ali nismo uspjeli da iskontrolišemo situacije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski nakon pauze ide u goste ekipi Tuzle City.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Sarajevo da igra u škotskoj borilo bi se sa Renđžersima za drugo mjesto, u grčkoj s AEKom za treće, a u Portugalu bi se borili s Bragom i Guimaraesom za izlazak u europu. U Engleskoj bi nažalost bili odmah iznad Fulhama i WBA, a da kojim slučajem igraju Ex-Yu ligu borili bi se za titulu s Dinamom. Odavno su izašli iz okvira BH.premijer lige
11 16
Penderinos
Ovo je preraslo u bosanski el klasiko u kojem je Sarajevo u ulozi Barce
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti