Mladi bh. reprezentativac na meti Tottenhama
Kanurić u bijelim rukavicama na treningu U21 reprezentacije BiH

Spominje se iznos od 5 miliona funti

Mladi bh. reprezentativac na meti Tottenhama

A. Čaušević

Engleski Premiership je od nezavisnosti BiH bio dom za nekoliko bh. fudbalera. Najdublji trag su svakako ostavili Asmir Begović i Edin Džeko.

Njihovim stopama bi mogao krenuti i mladi bh. reprezentativca, Andan Kanurić. Naime, talentovanog golmana u svojim redovima želi Tottenham, barem tako piše Daily Star.

Kanurić je dobar dio omladinske karijere proveo na Ostrvu, ali prošlog ljeta je napustio Stoke City te se potpisao za slovačkog prvoligaša Sered.

Ovaj 19-godišnjak je imao nekoliko zapaženih nastupa u slovačkoj Fortuna ligi zahvaljujući kojim se našao na radaru Tottenhama, ali i Milana i Fiorentine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Michel Vorm i Jonatan de Bie će na kraju sezone napustiti Tottenham, a prema pisanju Dailya Stara na njihovo mjesto bi mogao uskočiti Karunić.

Cifra za koju bi reprezentativac svih omladinskih selekcija BiH mogao stići u redove velikana iz Londona iznosi 5 miliona funti.

Top Komentari

I Čelzi je uključen u utrku. Molim vas da budete malo ozbiljniji.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi