Mladi Čapljinac neočekivano odbio Atalantu i upropastio posao Osijeku

Odlučio da ostane

Mladi Čapljinac neočekivano odbio Atalantu i upropastio posao Osijeku

E. Škorić

Mladi nometaš Osijeka Boško Šutalo (20) odbio je Atalantu.

Stoper iz Čapljine i U-21 reprezentativac Hrvatske odbio je potpisati z Atalantu unatoč tome što su klubovi postigli dogovor.

Osijek je pristao da proda svog igrača za nešto više od dva miliona eura, ali se igrači nije dopala ponuda iz Bergama, koji mu je ponudio godišnju platu od 200 hiljada eura.

Osim toga, upitno je da li bi mladi defanzivac odmah dobio priliku da zaigra u timu Giana Piera Gsperinija koji igra Ligu prvaka i bori se za sami vrh u Seriji A, a igrač je želio da igra u kontinuitetu zbog svog razvoja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bio je određen kao zamjena za 33-godišnjeg Andreu Masiella koji odlazi u Genou i koji je bio uglavnom rezerva u Atalanti.

Top Komentari

Dino69
Odakle vam info od 2 m kad je 5m +bonusi u pitanju ne provaljujte
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi