Mladi fudbaler Ajaxa u stabilnom stanju

Dobre vijesti

Mladi fudbaler Ajaxa u stabilnom stanju

E. Čaušević
Teme:

Mladi fudbaler Ajaxa, Abdelhak Nouri, jučer se srušio na terenu tokom pripremne utakmice protiv Werdera.

Nouri je u 70. minuti utakmice pao na terenu nakon čega je nastao potpuni haos. Ljekarski tim mu je na licu mjesta ukazao pomoć, a Nouri je nakon toga prevezen u najbližu bolnicu gdje je ostao na testiranju nakon što je kolabirao.

Iz Ajaxa su se danas konačno oglasili sa prvim informacijama vezanim za Nourija. Holandski klub je potvrdio da je ovaj mladi vezni fudbaler sada u stabilnom stanju, te da će još ostati nekoliko dana u bolnici.

"Nouriju je pozlilo u toku jučerašnje utakmice, no srećom nakon uspješne reanimacije na terenu prebačen je u bolnicu. Njegovo stanje je sada stabilno i ostati će još nekoliko dana u bolnici", poručili su iz Ajaxa.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi