Mladi igrač napao upravu Chelseaja: Zašto ovo radite?

Traore nezadovoljan

Mladi igrač napao upravu Chelseaja: Zašto ovo radite?

Edmir Škorić
Teme:

Mladi nogometaš Bertrand Traore odlučio se javno usprotiviti aktivnostima Chelseajeve uprave.

Traore ima 21 godinu i pod ugovorom je s Chelseajem, no kao i mnogi njegovi vršnjaci - mora da hljeb zarađuje igrajući na posudbama. Bio je član Vitessea, danas nosi dres Ajaxa.

Sad se odlučio otvoreno pitati - zašto mu se ne da šansa na Stamford Bridgeu?

"Osjećao sam i još osjećam spremnost da igram za Chelsea. Ne vidim svrhu posudbi.  Zašto onda igramo u predsezonama?", pita se 21-godišnji Traore, koji je potom dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zašto mi je onda dopušteno da toliko treniram s Guusom Hiddinkom prošle sezone? Zašto mladi igrači nemaju šansu u Chelseaju? Ovaj tim ima dosta talentovanih igrača, no ne da im se šansa da pokažu šta mogu". 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi