Mladi igrač želi napustiti United jer mu je Solskjaer rekao da je prenizak
Angel Gomes je visok samo 161 cm

Hoće li klub sa Old Trafforda ostati bez velikog talenta zbog izjave Norvežanina?

Mladi igrač želi napustiti United jer mu je Solskjaer rekao da je prenizak

S. Pašalić

Igrač Manchester Uniteda Angel Gomes mogao bi napustiti ovaj klub nakon što mu je trener Ole Gunnar Solskjaer rekao kako nije dovoljno visok da bi igrao u Premier ligi.

Nakon svega što se dešavalo u Manchester Unitedu ove sezone jasno je da će mnogi igrači napustiti Old Trafford ovog ljeta.

Trener Ole Gunnar Solskjaer će imati puno posla i potrebna su mu kvalitetna pojačanja za narednu sezonu koja počinje za 88 dana.

United je na najgori mogući način završio sezonu nakon što je odigrao samo 1:1 protiv Huddersfielda i izgubio u posljednjem kolu na Old Traffordu od Cardiffa i tako se obrukao protiv dvije ekipe koje su već ispale iz lige.

Jedina dobra stvar za navijače Uniteda je bila ta što je mladi 17-godišnji Mason Greenwood zaigrao od prve minute protiv Cardiffa i bio najbolji igrač u toj utakmici.

Pored njega, u igru je u 74. minuti ušao još jedan mladi igrač Angel Gomes, ali ovaj tinejdžer bi sada ipak mogao napustiti Old Trafford.

Prema pisanju portugalskih medija, Solskjaer je rekao Gomesu kako nije dovoljno fizički građen za Premier ligu što je iznerviralo 18-godišnjaka.

Navodno je Gomes na to odgovorio kako ni Lionel Messi nije baš neke fizičke građe i da zbog manjka minutaže razmišlja o napuštanju Uniteda.

To bi moglo potaknuti PSG i neke španske klubove koji su zainteresovani da dovedu ovog mladog 161 cm visokog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi