Mladi Italijan nije posve zadovoljan debijem: Očekujem više od sebe

Nicolo Barella prvi put obukao dres Azzurra

Mladi Italijan nije posve zadovoljan debijem: Očekujem više od sebe

Večeras su reprezentacije Italije i Ukrajine u Genovi odigrale prijateljski meč koji je završen rezultatom 1:1.

Imala je Italija nešto veći broj šansi, ali ipak nije uspjela slaviti pobjedu. Mancini je, međutim, iskoristio priliku i dao šansu nekim igračima koji i nemaju pretjeranu minutažu u takmičarskim utakmicama Azzurra, pa je šansu za debi u seniorskom državnom timu dobio i veznjak Cagliarija Nicolo Barella.

Ipak, 21-godišnji Barella i nije bio previše zadovoljan svojom prvom utakicom u dresu Azzurra.

"Moji saigrači su veliki šampioni, pružaju mi podršku i nadam se da sam im uspio pomoći. Mogao sam, međutim, izbjeći nekoliko grešaka nakon kojih sam gubio loptu u veznom redu, tako da očekujem više od sebe u budućnosti. Selektor donosi odluke, ali nadam se da mu se svidio moj nastup", poručio je mlad veznjak nakon utakmice u Genovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti