Mancini na teren poslao "malu raju"

Gorostasi iz odbrane vade prosjek

Mancini na teren poslao "malu raju"

Reprezentacija Italije trenutno igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Ukrajine.

Italijanski mediji su izračunali da je selektor Mancini na teren stadiona Luigi Ferrais poslao zaista zanimljivu ekipu i to po pitanju visine igrača.

Tako je prosječna visina startnih 11 Italije 177cm, ali prosjek itekako "vade" igrači zadnje linije i golman.

Niskim rastom se posebno ističu fudbaleri ofanzivne linije, pa je tako Lorenzo Insigne (kojeg zbog visine često ismijavaju i mediji u Italiji) visok 163cm, dok je Federico Chiesa nešto viši (175cm). Bernardeschi "kvari" sliku sa 183cm.

I u veznom redu je slična situacija, Marco Verratti je visok 165cm, dok je Barella sedam centimetara viši. Jorginho je pak visok 180cm.

Ipak, u odbrani su "gorostasi". Bonucci je visok 190cm, Chiellini 187, Biraghi 184, dok je golman Gianluigi Donnaruma visok čak 196 centimetara.

Top Komentari

Red Bull
hahah mala raja. koji kralj!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi